Inschrijven voor Fagot centraal in GroningenOp zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017 organiseert het Fagotnetwerk in samenwerking met de Stichting FagotFestival en het Prins Claus Conservatorium Groningen Fagot centraal in Groningen. Een weekend met concoursen voor amateurfagottisten en professionele fagottisten, masterclasses, workshops, concerten, een uitgebreide markt en vooral: heel veel fagot!
Met dit formulier kun je je aanmelden voor een of meerdere programma-onderdelen. Ook kun je festivalpassen bestellen, die je als luisteraar toegang geven tot de masterclasses, concerten en concoursen, zonder dat je aan een van de programma-onderdelen actief deelneemt.

Je kunt je inschrijven voor actieve deelname aan een of meerdere van de volgende programma-onderdelen:

Wanneer je je voor een van deze onderdelen aanmeldt, heb je als luisteraar automatisch toegang tot alle masterclasses, concoursen en concerten.

Het inschrijfgeld voor een van deze mogelijkheden bedraagt:

Let op: wil je je voor meerdere programma-onderdelen aanmelden, bijvoorbeeld voor een concours en een masterclass of voor twee masterclasses, dan betaal je per extra programma-onderdeel € 40,- extra.

Ook kun je met dit formulier in de voorverkoop festivalpassen bestellen (€ 20,-). Een festivalpas kan ook ter plekke aan de kassa worden gekocht (€ 25,-).

Het formulier bestaat uit 2 stappen, in de eerste stap geef je aan waarvoor je je wil inschrijven of wat je wil bestellen, in de tweede stap vul je hiervoor de betreffende gegevens in.

Stap 1 (van 2)


Ik neem deel aan:
concours voor professionals
concours voor amateurs
geen concours
en als deelnemer heb ik ook meteen toegang tot alle programma-onderdelen.


En/of
Ik neem deel aan
masterclass(es)
het programma met workhops
masterclass en programma met workshops
geen nevenprogramma
en als deelnemer heb ik ook meteen toegang tot alle programma-onderdelen.


En/of
Ik wil graag festivalpas(sen) bestellen
voor partners, begeleiders of om gewoon te komen luisteren.